maanantai 6. syyskuuta 2010

"tomar una decisión"

suom. tehdä päätös

Vuosi sitten syksyllä sain idean, joka sittemmin jalostui päätökseksi. Tiesin, että sekä minun että elämäni oli aika muuttua, mutta en vain tiennyt miten. Oikeastaan olin tiennyt sen jo kauan, mutta loppujen lopuksihan on helpompaa kulkea eteenpäin samoja tuttuja polkuja kuin etsiä aivan uusia reittejä, vaikka hintana olisikin paikalleen jämähtäminen.

Kun ystäväni, yksi toisensa jälkeen, ilmoittivat suunnitelmistaan lähteä vaihtoon, tajusin, että tässä saattaisi olla juuri se juttu, jota minäkin kaipasin. Nyt, vuotta myöhemmin, aloitan tämän blogin niin henkisen kuin fyysisenkin kaaoksen keskeltä; henkinen kaaos johtuu pian koittavasta lähdöstä, ja fyysinen kaaos puolestaan epätoivoisesta yrityksestä pakata mukaan "vain ne olennaisimmat jutut" (jokainen, joka tuntee minua vähääkään, voi kuvitella miten laaja tuon käsitteen merkitys on minulle, joka varaudun aina kaikkeen niin mahdolliseen kuin mahdottomaankin maan ja taivaan välillä).


Kyllä,  tämä kuva sisältää täysin häpeämätöntä tuotesijoittelua. Tosin blogin omistaja ei kääri tästä minkäänlaisia voittoja, sponsoreita otetaan kyllä mieluusti vastaan!

En voi väittää, ettenkö olisi kyseenalaistanut tai katunut välillä päätöstäni lähteä, mutta ymmärrän myös hyvin sen, että en voisi antaa itselleni anteeksi ikinä, jos en tarttuisi tähän mahdollisuuteen ja lähtisi. Joten nyt yritän siis itkien ja hampaita kiristellen valita sekä mekoistani että kengistäni ne käytännöllisemmät (tuo ei ehkä ole ensimmäinen sanavalinta, jota tulisi käytettyä minun vaatekaappini kuvailuun), ja mikä vielä haastavampaa, saada ne sullotuksi matkalaukkuun... (jos blogissani olisi sarkastinen musiikkiraita, tässä kohtaa soisi takuulla Mission Impossible-leffojen tunnari).


Ja se häpemätön tuotesijoittelu (yhä ilman voittoa) jatkuu... Teeskennelläänkö vaikka, että nämä kuvat olisi sellaisia taiteellisia tunnelmaotoksia juuri ennen lähtöä?

...Ehkä lentokenttävirkailijat eivät uskalla motkottaa mitään, jos laukkujen omistaja on hysteerinen opiskelijatyttö, joka itkultaan ei saa sanaa sanotuksi? Olen nimittäin kuullut, että tämä kikka on käytännössä todistettu toimivaksi.

Ennen kuin lopetan, paikalla on vielä varoituksen sanaset: Ihmiset, kännykät kiinni tai äänettömälle keskiviikkona 8.9. ainakin kello kahdeksaan asti, ellette sitten halua aloittaa päiväänne keskustelulla erään todennäköisesti hyvin hysteerisen bloggarin kanssa. Pelkään suuresti kilahtavani lentokentällä totaalisesti ja soittavani kaikille kännykkäni osoitekirjasta löytyville ihmisille itkupuheiluita.

No, älkää ainakaan sitten sanoko, että teitä ei varoitettu.

Ja siinä paha missä mainitaan... Pelästynyt ilme ei liity sitten millään tavalla pian koittavaan lähtöön, vaan lähinnä oman kuvan bongaamiseen peilistä. Alkuperäinen tarkoitus oli nimittäin ottaa Buddha-patsaastaa tuotesijoittelu, ei kun siis tunnelmaotos. Ja minä selvästi epäonnistuin. Hah.

P.S. Laitetaan kuitenkin tämä hiukan sekava postaus aamuyöllä koittavan lähdön piikkiin, käykö?

3 kommenttia:

  1. Vaatteiden käytännöllisyydestä: Madridissa on lämpimämpi kuin täällä Jyväskylässä (no ai on vai...?) ja siellä myös sataa huomattavasti vähemmän. Eli siellä kaupunkielämässä on oikeasti paljon mukavampaa käyttää korkokenkiä ja hameita kuin täällä. :) Perfect excuse... Minäkin, tennarityttö, ostin sieltä korolliset saappaat (joita olen käyttänyt täällä ehkä kerran). Muuten vaatteiden pakkaamisesta sen verran, että älä tunge laukkua ihan täyteen. Madridista löytyy niin paljon kaikkea kivaa ostettavaa, ettet mitenkään pääse Suomeen kaikkine tavaroinesi, jos on jo nyt vaikeaa... No niin, nyt vaihtokonkari sulkee suunsa ja säästä jatko-ohjeet myöhemmälle. ;D

    VastaaPoista
  2. Voiiiii Anskua! Ei keritty enää näkemään, mutta lupaan ja vannon kautta kiven sekä kannon lukea plokiasi oikein tiiviisti ja tipahtaa itsekin sinne Epsanjaan sitte sinä yhtenä oranssinvärisenä sunnuntaina lokakuussa <3

    VastaaPoista
  3. Voi Riikkaseni, enää reilu kuukausi eikä Madrid ole enää entisensä...! Sitä ihanaa oranssinväristä sunnuntaita odotellessa... <3

    VastaaPoista